Isso é uma das coisas mais legais, entre as várias, de ser vegano. Quando você vicia numa comida ou num ingrediente específico, ele provavelmente faz muito bem pra sua saúde anyway, he!
Couve-de-bruxelas virou uma febre aqui em casa. Foi o aperitivo campeão desse inverno. A gente tem feito pelo menos umas 2 vezes por semana. A receita, facílima, está aqui, só que dessa vez adicionamos umas gotinhas de molho de soja tamari.
Eita vício bão. ;)
3 comentários:
Brussels sprouts! Me gosta!!!
Hi Andrea:
Thanks for your comment on my blog; I had such a wonderful time in Rio. I think I was Brazilian in another life. Maybe I will be someday in this one, too ;)
One quick note about prostitution in Brazil. As a writer, I would never publish such a provocative statement without first fact- checking it. According to the BBC and the New York Times, prostitution is legal in Brazil between consenting adults. (It's actually legal in remote parts of the US, too!) Additionally, a bunch of other reputable news sources say the same thing. Is there another
source I'm missing? If so, please let me know. Sorry for any miscommunication.
Anyway, hope you're well. Can't wait to return to your fab country. I am missing it SO much.˜
Adorei a ideia! Me deu uma baita vontade de comer couve de bruxelas agora....
Bjs
Urban vegan -- I swear I didn't know that about prostitution in Brazil! Wow. I miss Brazil a lot, too. I have to go this year. I'm glad you had a great time there!
Dani, é tão rapidinho de preparar, que vira o aperitivo PERFEITO. :)
Postar um comentário